Kies taal

Je bent nog maar één stap verwijderd van een nieuw hoofdstuk in je leven. Gebruik deze kans! Vul het formulier in, kies een set die bij je past en bestel Vigrax nog vandaag!

Als je niet kan beslissen, welke set je wilt nemen, dan kan je de set „Aanbevolen” kiezen. Je betaalt voor 2 verpakkingen en krijgt van ons 1 verpakking volledig gratis. Je bespaart 35%!

Jij verdient om je volledig te kunnen geven!

1. Kies een set die bij je past

ProductAantalPrijs
2xVigrax
1xVigrax Gratis
79

Als je wilt, kan je additioneel andere producten bestellen

 • Xtrasize - 39€

  Bij de aankoop van Vigrax kan je Xtrasize bestellen. Dit is een nieuw product dat de penis langer en dikker maakt. Zonder bijwerkingen. Reguliere prijs voor dit preparaat is €69

2. Vul het formulier in

* - verplichte velden

 • Kan ik het pakket naar een adres
  in het buitenland laten bezorgen?

3. Kies de betaalmethode

 • Betaling bij levering - 10 €

  Betaal bij levering, direct aan de koerier. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt en naar u verstuurd.

 • Bestellen en online betalen - 10 €

  De bestelde producten zullen direct na uw betaling worden verstuurd. Bezorgtijd is 3-7 werkdagen.

 • Bestellen en online betalen - 10 €

  De bestelde producten zullen direct na uw betaling verstuurd worden. Bezorgtijd is 3-7 werkdagen.

4. Bevestig de bestelling

Bestelling: 0 €
Bezorging: 10 €
Totaal: 10 €
Bezorgtermijn: 3-7 dagen


 • Niet tevreden? Geld terug!

  Wij zijn zeker van de werking van Vigrax. Maar mocht je toch niet tevreden zijn over de resultaten van de kuur, zullen wij elke ongeopende verpakking terug betalen.

 • Blijvende resultaten

  Vigrax ondersteunt je lichaam op een systematische manier en dit brengt blijvende resultaten met zich mee. Gebruik Vigrax regelmatig om je doel te bereiken en je seksleven te verbeteren.

 • Veiligheid

  Vigrax is een voedingssupplement dat natuurlijke ingrediënten bevat en door meerdere instanties geanalyseerd is. De onderzoeken hebben geen bijwerkingen uitgewezen. Vigrax beschikt over alle nodige veiligheidscertificaten.

 • Privacy

  Wij respecteren de privacy van onze klanten. Wij stellen nooit de persoonlijke gegevens van onze klanten beschikbaar aan derden noch verkopen wij ze.

 • Discretie

  De bestelde producten worden in onopvallende grijze dozen verpakt en met een gerenommeerd postbedrijf naar het door jou opgegeven adres verstuurd. Na de bestelling zal de postbezorger je over de exacte leveringsdatum informeren zodat je persoonlijk het pakket kunt ontvangen. Uit voorzorg versturen wij de pakketten nooit via de reguliere postdiensten.

 • Voor iedereen

  Vigrax is een middel op basis van kruiden. Het middel is geschikt voor elke volwassen man en vrij verkrijgbaar zonder voorschrift. Mensen met aandoeningen wordt aanbevolen voor de kuur eerst een arts te contacteren.

 • Telefoon bestellingen

  Wanneer U bent niet in staat om de bestelling via onze webside te doen, bel ons: (+31) 858 886 901(maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00). Geef ons door alle gegevens die nodig zijn om de bestelling te realisieren. De koerier zal Uw bestelling leveren en U zal contant betalen.

Vigrax